LEERKRACHT BASISONDERWIJS - PATER VAN DER GELDSCHOOL - WAALWIJK

Beam It Up

De Minor Kind, Leren en Media was voor mij een uiterst mooie manier om 9 weken lang bezig te zijn met dát, wat ik naast voor de klas staan, heel erg interessant vind: nieuwe media. Al een tijdje verdiep ik mij in het maken van online magazines websites en blogs, het ontwerpen van educatieve maar ook bedrijfsfilmpjes en het leggen van combinaties tussen nieuwe media en onderwijs.

Deze tijd heb ik aangegrepen om nieuwe dingen uit te proberen, op ontdekkingstocht te gaan bij Beam It Up en innovatieve ideeën en theorieën op te doen tijdens het aanbod op de Pabo. Wat ik het allerleukst vond de afgelopen tijd was het stagelopen bij Beam It Up. De unieke ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de workshops en de waardevolle verhalen en tips die ik heb meegekregen voor in de toekomst én de gezelligheid, zal ik niet snel vergeten. Hiervoor wil ik Robbert Storm en Liselotte de Groot enorm bedanken!

Ook wil ik Bernolf Kramer, Erik Meester en Stefan van Beurden bedanken, voor hun motiverende en interessante bijeenkomsten op de Pabo’s in Tilburg en Den Bosch.

Tijdens deze minor heb ik een blog bijgehouden met alle actuele informatie over de minor: www.jufnaomi.weebly.com