LEERKRACHT BASISONDERWIJS - PATER VAN DER GELDSCHOOL - WAALWIJK

Referenties

‘Wat was het een genot om jou te begeleiden tijdens je afstuderen. Je bent een boegbeeld voor onze opleiding en hebt je als een geweldige leerkracht en collega basisonderwijs getoond. Op geheel eigen wijze heb je de afgelopen jaren bewijsmateriaal op een zeer creatieve manier in producten verwerkt. Jouw magazines dienen nog steeds als inspiratiebron voor veel studenten en collega’s!’. Eric Ansems, studieloopbaanbegeleider Pabo Den Bosch, 2015.

‘Naomi werkt nu als fulltime leerkracht bij ons in groep 5. Deze groep heeft een lastige periode met veel vervangers achter de rug. De leerlingen reageerden enthousiast op haar komst, de rust is wedergekeerd en de sfeer is prima. Van ouders krijg ik volop positieve reacties’. Frank van Maldegem, directeur Pater van der Geld, 2015.

‘Op het moment dat een een vacature kwam in groep 5, was de wens vanuit school gelijk dat Naomi deze ging vervullen. Naomi was nog volop bezig met haar afstuderen maar heeft deze kans toch aangegrepen. Hier was de school erg blij mee, en ik dubbel zo blij. Nu kreeg ik niet alleen met Naomi te maken als collega maar ook als ouder, mijn zoon zit namelijk in die groep 5’. Marloes van Tetering, interne begeleidster Pater van der Geld, 2015.

‘Je hebt laten zien dat je een onderzoekende houding hebt, kunt evalueren, kritisch durft te zijn (je gaat het gesprek niet uit de weg), kunt bijstellen waar nodig (door goed te luisteren wat de ander zegt) en dat je een doorzetter bent!’. Marieke Bakkers, basisschoolcoach Pater van der Geld, 2015.